avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare pot lua o casa de la ANL, daca am 3 copii 15000 de ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

pot lua o casa de la ANL, daca am 3 copii 15000 de euro si sunt divortata?

Buna ziua.
As dori sa stiu si eu ce sanse am ca singur parinte a 3 copii, cu un salar de 1200RON (800 trecuti pe cartea de munca) si 15000 de euro economii.
Ma pot incadra la ANL pt obtinerea unei case?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 15:55, 8 Iunie 2011
Raspunsul il puteti obtine de la institutiile abilitate sa aprobe cererile pentru atribuirea locuintelor ANL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune clementin clementin m-am casatorit in 2002 - am divortat in 2010, fosta a deschis partajul, in anul 2004 am incheiat (impreuna cu fosta ) un contact de construire casa prin ANL ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tineri gabriel ciprian tanase gabriel ciprian tanase Ma numesc GabrielDoresc sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt.cererea obtinerii unui teren pt.construit casa,am domiciliul in Campina,si nu am proprietati.Nu ... (vezi toată discuția)