eu impreuna cu sotul meu cetatean italian avem pe rol o cauza si ni s-a pus in vedere sa platim taxa de timbru aproximativ 70 milione.
problema e ca acesti bani sunt cu adevarat prea multi pt noi.
avocatul mi-a spus ca putm cere micsorarea taxei.
traim in italia, lucreaza decit sotul si avem un copil de doi ani jumate.
practic traim cu 1100 euro trei persoane in conditiile in care platim chirie 650 euro.
in cazul in care s-ar putea face imi puteti spune ce acte trebuie sa atasez la dosar??
ajung doar traduse sau trebuie legalizate???
Faceti o cerere de ajutor public judicir pe OUG nr.51/2010 si aratati cu acte ce datorii aveti, daca va incadrati intre 500 si 800 lei pe cap de membru, puteti beneficia astfel daca venitul este pana 500 lei/membru sunteti scutita 100% de taxa de timbru si va poate da si un aparator din oficiul, daca venitul este intre 500-800 lei instanta va poate scuti de taxa de timbru numai 50% din valoarea ei si esalonat in mai multe rate. Dar va trebuiesc dovezi (chirie, facturi, cosul zilnic..etc pentru 3 persoane de care ati vorbit, deasemeni o adeverinta de la ANAF_localitatea X ), cam astea sunt conditiile impuse de lege. Daca nu platiti taxa de timbru si nu faceti aceasta cerere pana la termenul fixat, instanta va poate anula cererea..:((