avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... domeniu de activitate S.R.L.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

domeniu de activitate S.R.L.

Buna ziua,

Va solicit sprijinul in legatura cu urmatoarea problema: un S.R.L. are o anumita activitate principala si as dori sa adaug si un alt domeniu de activitate. Se poate sa desfasuram mai multe activitati in cadrul aceleiasi societati comerciale ? Daca da ce procedura ar trebui sa urmez ? Trebuie sa declar la ONRC inca un domeniu de activitate pentru societatea comerciala ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:23, 8 Iunie 2011
Trebuie sa completati obiectul de activitate al societatii.
Aveti nevoie de o decizie asociat unic//hotarare AGA privind completarea obiectului de activitate, actul constitutiv actualizat, declaratii privind autorizarea acelor activitati.
Dosarul se depune la Registrul Comertului.
Activitatile se autorizeaza la sediul central sau pe puncte de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie model 2 sau 3? adinaadina adinaadina Buna ziua! Am o nelamurire: vreau sa adaug la obiectul secundar de activitate codul 5210 Depozitari, si totodata sa o autorizez. Am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)