avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 0,71 in aerul expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 0,71 in aerul expirat

am fost gasit cu alcoolemie de 0,71 pe alcooltest,mi s-au recoltat 2 probe de sange la diferenta de 2 ore.ce mi se poate intampla?multumesc pentru raspuns
La prima proba biologica o sa iasa cel putin dublu adica 1,40 deci stare de ebrietate , dosar penal si daca sunteti la prima abatere, probabil opedeapsa cu suspendare si anularea pemisului. Asta in varianta optimista. Angajati-va un avocat care sa va apere interesele si sa va reprezinte in instanta pt ca sanctiunile sa fie cat mai mici.
sunt la prima abatere si mi sa spus ca a doua proba ma poate ajuta.si care ar fi varianta pesimista?raspuns va rog.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu alcoolemie de 0,84 in aer respirat crisu_10 crisu_10 Salut.Am fost prins cu o alcoolemie de 0,84 si nu stiu care ar putea fi consecintele.Este prima abatere,nu mai am nici o alta pata la cazier.Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului FRONZAT FRONZAT ce pasi urmeaza. am fost depistat cu aparatul alcooltest cu 0.69 si nu m-am dus la recoltarea de probe biologice. mi-a facut dosar penal si mi-a scris pe ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie pib9746 pib9746 cu o alcolemie in aerul expirat de 0.40 iar in sange mi sa spus ca am 1.41....este posibil asa ceva?ce pot sa fac? (vezi toată discuția)