avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... petitia de ereditate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

petitia de ereditate

se poate invoca actiunea in petitie de ereditate pentru anularea unui titlu de proprietate dobandit cu legea 18,in favoarea unei persoane care nu a facut cerere de reconstituire din 1991 incoace si a stiut de existenta titlului din 1994 si nu a facut nimic de atunci,titlu de proprietate in urma caruia s-a facut deja succesiune si intabulare?Si se poate anula astfel acel titlu si titlul de mostenitor nou facut dupa mostenirea acelui titlu?

Alte discuții în legătură

Invocarea act.in petitie de ereditate ionut daniel ionut daniel se poate invoca actiunea in petitie de ereditate pentru anularea unui titlu de proprietate dobandit cu legea 18,in favoarea unei persoane care nu a facut ... (vezi toată discuția)
titlu de proprietate anulat? cmoise cmoise Buna ziua, Am si eu o intrebare:un titlu de proprietate emis pe numele unuia dintre mostenitori (dintr-un total de 5),in locul titularului de drept care a ... (vezi toată discuția)
Instanta dispune radierea mostenitorilor din titlul de proprietate... gigelas gigelas Patru frati sunt mostenitorii defunctilor parinti. In 1991,doar unul dintre frati,face o cerere in baza Legii 18/1991,prin care solicita reconstituirea ... (vezi toată discuția)