avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Caut avocat ptr. infiintare ONG. in Bucuresti
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Caut avocat ptr. infiintare ONG. in Bucuresti

Cum procedez pentru a gasi o oferta din cadrul profesionistilor inscrisi pe acest forum
Ma gandeam ca exista o arie specializata pe forum dar nu am gasit asa ceva :(
Cel mai recent răspuns: monnalee02 , utilizator 16:04, 14 Iulie 2011
:) nu este o zona specialziata pentru acest tip de contacte, cautati pe google, veti gasi cabinete, daca va pot ajuta, eu nu sunt din Bucuresti, ci din Pitesti si am infiintat cateva ONG, astfel, va pot da un sfat daca e nevoie.
Multumesc. Ma intereseaza sa nu pierd eu timpul cu scosul actelor.
Astept PM de la cei interesati de colaborare.
[ link extern ] .

Puteti cere ajutorul unui avocat sau unui consilier juridic. Cheltuielile totale fara onorariu avocat este in jurul cifrei de 1000 de lei (750 este patrimoniul pe care il puteti recupera).

Totusi sunt cateva acte care trebuie sa le luati dvs expres, precum cazierul fiscal.

Multumesc,
=D>
Mahetin a scris:

Totusi sunt cateva acte care trebuie sa le luati dvs expres, precum cazierul fiscal.

Cazierul fiscal se poate obtine de avocat in baza unei imputerniciri avocatiale.

Alte discuții în legătură

Delegatie avocat prezenta la mediere Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Pot sa accept delegatia avocatului pentru clientul lui d e a-l reprezenta la mediere (doasarul nu e pe rol) avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Am resedinta in strainatate. legalizare imputernicire la succesiune. bellman bellman Am resedinta in strainatate. In Romania la succesiunea dupa tatal meu vreau sa o imputernicesc pe mama mea sa ma reprezinte. Datorita unui accident nu ma pot ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta narcisa_salbatica narcisa_salbatica Ma poate reprezenta intr-un demers juridic un avocat care isi desfasoara activitatea si are sediul profesional in alt oras decat cel in care va trebui ... (vezi toată discuția)