avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce patesc daca nu il las sa vada copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce patesc daca nu il las sa vada copilul?

am mare nevoie de un raspuns!am divortat in luna aprilie 2008,divortul s-a facut din culpa comuna,pe cale amiabila.s-a stabilit in hotararea care a devenit definitiva si irevocabila ca tatal sa plateasca pensie alimentara pt minorul rezultat din casatorie (minorul are acum 10 luni).program de vizita nu a cerut si nu scrie nimic in hotarare cum ca ar avea dreptul la vizita.ce as putea pati eu daca refuz sa il primesc sa-si vada copilul?ce se poate intampla avand in vedere ca prin hotararea de divort nu are dreptul la vizita?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:42, 25 Iulie 2008
vrea sa schimbe programul ca sa il sicaneze pe fostul sot,ma rog!astea sunt altfel de probleme...i-a spus "o sa ma razbun si o sa te fac sa nu stai niciodata linistit"....
Nu mor caii cand vor cainii.
Ceea ce crede ea este una si realitatea este alta.;)
Furia si razbunarea se vor intoarce impotriva ei.:)
Nu va faceti griji.
Va trebui sa cheltuiasca bani pe avocati si rezultatul nu ii va fi favorabil.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de vizita al minorului care locuieste in strainatate la parintele caruia nu ia fost incredintat spre crestere si educare HorynaGabriela HorynaGabriela ma aflu in danemarca impreuna cu fiul meu in varsta de 7 ani,acesta imi este incredintat mie spre crestere si educare.Eu sunt inregistrata iar pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac sa ma lase in pace?! mrcryss mrcryss buna ziua!va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.am trecut printr-un divort,am obtinut un program de vizitare (primul si al trei-lea weekend,toate ... (vezi toată discuția)