avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract colectiv de munca

Vva rog frumos sa ma ajutati cu un model de contract colectiv de munca . Mentionez ca firma la care lucrez are activitate principala comert cu amanuntul , iar secundara constructii. Pentru activitatea secundara constructii am depasit numarul de salariati (peste 20 ) si conform codului muncii imi trebuie contract colectiv de munca. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:02, 9 Iunie 2011
De baza este obiectul principal de activitate al firmei. Incheiati un singur CCM pe unitate. Modele gasiti si in documente utile dar puteti da o cautare si pe net, s-ar putea sa gasiti chiar in ramura dv. Scuze, dar nu inteleg de ce se ocupa un contabil sau economist de problemele resurselor umane, RU fiind principalul "motor" al functionarii firmei.
1. Intrati pe:
[ link extern ] /
si gasiti CCM pe mai multe ramuri de activitate si le folositi ca model.
2. De asemenea gasiti modele de CCM pe "Documente utile", in partea dreapta a paginii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contractului individual de munca Acoman Acoman Buna ziua. Ma numesc Alina Coman si tocmai am obtinut primul post de Referent Resurse Umane, sunt la inceput de drum in aceasta cariera. Voi fi singura ce se ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Tacos Cosmin Tacos Cosmin Am nevoie de un ccm pentru o firma X la care s-a depasit 21 de angajati, daca se poate. (vezi toată discuția)
Model contract colectiv de munca miruna_smoleanu miruna_smoleanu Buna ziua! Tot caut un model de contract colectiv de munca la nivel de societate si nu prea gasesc. La utile am gasit doar CCM la nivel national...Ma poate ... (vezi toată discuția)