avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea unui contract de vanzare cumparare fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea unui contract de vanzare cumparare fara acordul meu

Buna, ziua,

Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna in ce mod ma afecteaza declararea contractului de vanzare cumparare ca fiind nul de catre fostul meu sot.
Mentionez ca el a pierdut exemplarul lui original si avea nevoie de original pentru a-si face buletinul tot pe adresa din acest contract, desi nu mai locuieste aici din 2003.
Am gasit astazi aceasta informatie pe Google, am copiat-o si am pus-o in continuare.

CONTRACT V/C pe numele T. Nicolae, eliberat de SC A. SA. Il declar nul;. Telefon: **. Pret:
Adaugat la data : 03-01-2011

In speranta ca ma veti ajuta sa inteleg ce ar trebui facut va multumesc anticipat pentru timpul dumneavoastra.

Cu mult respect,
Teo

Cel mai recent răspuns: teodora.nenciu , utilizator 06:02, 10 Iunie 2011
Dumneavoastra sunteti coproprietar, proprietar? Ce legatura aveti cu imobilul?
A fost instrainat? De catre cine?
Dati-ne mai multe detalii.
Actul autentic poate fi anulat doar prin instanta nu printr-un anunt de pierdere .
Multumesc frumos, m-am linistit.

:vishenka:
Declaratia de nulitate se refera la exemplarul original care se afla in posesia lui adica cel pierdut.Respectivul il declara nul pt a putea obtine o copie legalizata de pe acesta.Aceasta actiune nu va afecteaza in niciun fel.El isi poate face acte de indentitate pe adresa respectiva atata timp cat este proprietar sau coproprietar.
nu va afecteaza in niciun fel anuntul publicat de sotul dvs. este doar o forma de publicitate a declararii actelor pierdute. ea nu produce niciun efect juridic dreptului de proprietate al sotului dvs asupra casei.

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii Iael Iael Buna ziua , Cum este recomandat sa se incheie contractul de prestari servicii intre societatea prestatoare si coproprietarii unui imobi (persoane ... (vezi toată discuția)
Contractul casei in original tinut la asociatia de locatari ContSters296043 ContSters296043 buna seara! am achizitionat anul trecut un apartament...nici nu ma mutasem si administratorul blcului mi-a spus sa duc o copie a contractului...dupa ... (vezi toată discuția)
Contract v-c apartament pierdut. buna ziua, am cumparat un apartament ... Ing.N Ing.N Contract V-C apartament pierdut. Buna ziua, Am cumparat un apartament in urma cu un an . La scurt timp am observat ca unul din cele 2 contracte originale ... (vezi toată discuția)