Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna in ce mod ma afecteaza declararea contractului de vanzare cumparare ca fiind nul de catre fostul meu sot.
Mentionez ca el a pierdut exemplarul lui original si avea nevoie de original pentru a-si face buletinul tot pe adresa din acest contract, desi nu mai locuieste aici din 2003.
Am gasit astazi aceasta informatie pe Google, am copiat-o si am pus-o in continuare.
CONTRACT V/C pe numele T. Nicolae, eliberat de SC A. SA. Il declar nul;. Telefon: **. Pret:
Adaugat la data : 03-01-2011
In speranta ca ma veti ajuta sa inteleg ce ar trebui facut va multumesc anticipat pentru timpul dumneavoastra.
Declaratia de nulitate se refera la exemplarul original care se afla in posesia lui adica cel pierdut.Respectivul il declara nul pt a putea obtine o copie legalizata de pe acesta.Aceasta actiune nu va afecteaza in niciun fel.El isi poate face acte de indentitate pe adresa respectiva atata timp cat este proprietar sau coproprietar.
nu va afecteaza in niciun fel anuntul publicat de sotul dvs. este doar o forma de publicitate a declararii actelor pierdute. ea nu produce niciun efect juridic dreptului de proprietate al sotului dvs asupra casei.