avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract V-C apartament pierdut. Buna ziua, Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract V-C apartament pierdut. Buna ziua, Am cumparat un apartament ...

Contract V-C apartament pierdut.

Buna ziua,
Am cumparat un apartament in urma cu un an . La scurt timp am observat ca unul din cele 2 contracte originale lipseste. E posibil sa fi lasat un original cand am facut schimbarea de proprietari la utilitati, nu imi amintesc. Apartamentul este achizitionat cu credit ipotecar.

Ce neplaceri risc?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:13, 21 Octombrie 2022
Nici o neplăcere ,mergeți la notarul la care a fost încheiată tranzacția scoateți un duplicat,eventual dați anunț la.un ziar și declarați exemplarul pierdut..
Buna ziua, in primul rand trebuie sa mergeti la notarul care v-a autentificat contractul si sa cereti un duplicat, neplacerile pot fi multe derivand din imposibilitatea dvs. de a dovedi ca sunteti titularul dreptului de proprietate.
Am un exemplar.
Initial au fost 2 originale, unul a "disparut".
Daca aveti un exemplar, nu aveti nevoie de duplicat dar atentie ca se pot face multe ilegalitati cu titlurile de proprietate pierdute in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furat acte proprietate viccki viccki Buna ziua Va rog sa ma ajutati ! Ieri am constatat ca mi s-au furat actele de proprietate apartament. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament larissalore larissalore Buna ziua Am pierdut contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original. Care este procedura de obtinere a unui nou contract pe ... (vezi toată discuția)