avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rata inflatiei - dosar executare
Discuție deschisă în Executare silită

rata inflatiei - dosar executare

Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul actualizarii cu rata inflatiei a unei sume ce face parte dintr-un dosar de executare, trebuie actualizate toate sumele inclusiv penalitati, dobanzi, cheltuieli de executare etc?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:55, 10 Iunie 2011
pai citeste bine ce zice art din cod. Daca titlul nu prevede modalitatea de actualizare a creantei se face cu rata inflatiei. Daca titlul este fix sa spune pe 10 lei + 1 leu penalitate + 1 leu dobanzi si atat, poti actualiza. Daca vorbim de un credit de la banca, titlul prevede deja modul de calcul si nu mai faci actualizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalitati la suma executata silit naepot naepot Buna ziua, In somatia trimisa de BEJ se specifica suma pentru care a fost instituita executarea silita, suma ce include debitul de achitat catre creditoare ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)