avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva diferit fata de administratie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva diferit fata de administratie

Buna ziua
Am preluat o societate care a fost suspendata 2 ani si am cerut fisa pe platitor de la administratie.In fisa la tva imi apare de recuperat 10500 iar in balanta de plata 23000. Deconturile corespund cu fisa. Care este rezolvarea pt a aduce soldul in balanta la cel real? Soldul provine din 2005
Cel mai recent răspuns: Smart Tax Advisors , Contabil 11:22, 15 Iunie 2011
Solutia "lunga" si cea mai corecta ar fi sa verificati fisa din 2005 de la administratie cu contabilitatea dvs. si sa vedeti exact de unde provine diferenta.

Solutia "scurta" si care se aplica in cazul in care sunteti sigur ca a survenit o eroare in contabilitate si nu in fisa de platitor, ar fi sa treceti pe regularizari in contabilitate diferenta de TVA, astfel incat balanta sa pice cu fisa de platitor. Dar doar daca sunteti sigur ca fisa de la administratia financiara este corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta de plata la tva niko79 niko79 Buna ziua! Am preluat contabilitatea unei firme si in balanta am sold la 4423 = 0, dar in fisa pe platitor, am de plata 700 ron. Ce nota contabila trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Corectie decont tva NICORICI2007 NICORICI2007 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In decontul TVA aferent lunii februarie 2012, aveam o factura stornata in luna precedenta, a carei valoare ... (vezi toată discuția)
Tva platit desi era de recuperat Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Trebuie sa refac deconturile de TVA pentru perioada februarie-august. La decembrie 2013 avea de plata 3000 ... (vezi toată discuția)