avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA corectie decont tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

corectie decont tva

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:

In decontul TVA aferent lunii februarie 2012, aveam o factura stornata in luna precedenta, a carei valoare trebuia sa o introduc pe regularizari in decont.
Din greseala nu am introdus acea factura pe regularizari, iar in decontul de TVA am preluat gresit soldul din luna precedenta, lucrez contabilitatea in programul SAGA si am listat decontul direct din program, iar programul a preluat in decontul de TVA soldul cu acea factura stornata. Normal ar fi trebuit sa preiau in decont soldul precedent si sa vin cu regularizari, ceia ce nu am facut ci am preluat direct soldul din balanta,
Intrebarea mea este cum repar aceasta greseala, cei de la administratie i-mi spun ca nu se pot corecta decat preluarile de solduri nu si regularizarile, iar daca fac corectie doar pe preluari de solduri nu pica decontul cu balanta, pt ca balanta contine si factura de storno,

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Corectare eroare materiala tva cristi_lupu2000 cristi_lupu2000 Buna ziua In data de 18.11.2014 am depus o cerere pentru corectarea erorilor materiale din decontul TVA conform Ordinului 179/2007. Inca nu a ajuns decizia ... (vezi toată discuția)
Tva platit desi era de recuperat Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Trebuie sa refac deconturile de TVA pentru perioada februarie-august. La decembrie 2013 avea de plata 3000 ... (vezi toată discuția)
Contabilitate vinerica vinerica Buna seara, Am nevoie sa ma ajutati cu o mica informatie. Cum se poate prelua o balanta la 31.12.2011, intr-un program de contabilitate. Va ... (vezi toată discuția)