avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Corectare eroare materiala tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Corectare eroare materiala tva

Buna ziua

In data de 18.11.2014 am depus o cerere pentru corectarea erorilor materiale din decontul TVA conform Ordinului 179/2007. Inca nu a ajuns decizia de corectare

In urma corectarii erorilor rezulta o suma negativa de TVA .

Va rog sa imi spuneti cand preiau aceasta suma in decontul de TVA la sectiunea Regularizari
preiau suma in decontul lunii Octombrie 2014 sau astept sa ajunga decizia de corectare de la Finante si apoi preiau suma in decontul TVA in functie de data la care ajunge aceasta decizie.
-
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2014
cristi_lupu2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 19:12, 25 Noiembrie 2014
Daca ati facut corectie de erori materiale nu mai faceti si regularizari pentru ca se dubleaza sumele.

Presupun ca soldul din balanta pica cu cel din decont dupa corectie(altfel nu va acceptau corectia) asa ca acum preluati soldul din balanta. Eu nu am asteptat niciodata decizia de corectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere tva rectificat Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ptr rectificare TVA depun decontul rectificat on line , sau trebuie mers la finante cu toata documentatia care a dus la ... (vezi toată discuția)
Rectificativa tva mea culpa mea culpa buna ziua,ma puteti ajuta si pe mine cu o lamurire cum se mai depune sau daca se mai depune rectificativa la TVA.Am verificat actele dupa ce am depus ... (vezi toată discuția)
Decont eronat birsanclaudia birsanclaudia Am o situatie pe care nu stiu de unde sa o apuc: am o societate care are tva de recuperat mai putin decat e pe decont.Am analizat toate deconturile si se pare ... (vezi toată discuția)