avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate

Buna seara,
Am nevoie sa ma ajutati cu o mica informatie.
Cum se poate prelua o balanta la 31.12.2011, intr-un program de contabilitate.
Va multumesc.

EDITAT adresa de mail.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:53, 2 Februarie 2012
Vedeti ce optiuni are programul. De exemplu poate aveti facilitatea sa preia soldurile precedente.
Pai... datele din balanta doriti sa le preluati din alt program? In acest caz trebuie ca ambele programe sa aiba ”facilitatea” de a importa / exporta date din / in alte aplicatii - daca nu, introduceti datele cu ajutorul tastaturii

Daca aveti balanta numai pe suport de hartie trebuie sa folositi tastatura.
Daca balanta e pe discheta / CD ar trebui ca programul sa aiba optiunea de a introduce datele copiindu-le de pe suportul fizic - daca nu, folositi tastatura. :)
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns,asa am si facut am introdus datele de mana dar,soldul debitor nu corespunde cu soldul creditor .
Ma intereseaza sa stiu monografia, mai exact...am primit o balanta analitica la 31.12.2011(EDITAT denumire program contabilitate si tot in acest program trebuie sa preiau la 01.01.2012) nu am cum sa import aceste date.Ele mi-au fost aduse pe suport de hartie.
daca se poate sa primesc un raspuns cat mai repede.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Daca pe suportul de hartie aceasta balanta avea egalitate de solduri, fiind listata tot dintr-un program informatic, nu se poate ca in noul format introdus de Dvs.( manual) sa nu aiba. In cazul in care nu exista egalitate intre debit si credit ati introdus gresit o suma. Verificati inca o data. Monografie de introducere a datelor nu exista, trebuie numai putina atentie,:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie decont tva NICORICI2007 NICORICI2007 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In decontul TVA aferent lunii februarie 2012, aveam o factura stornata in luna precedenta, a carei valoare ... (vezi toată discuția)
Bilant geanina85 geanina85 nu am facut niciodata un bilant si trebuie sa il fac acum .imi puteti da idei, ce trebuie sa fac? multumesc (vezi toată discuția)
Sold 711 florcik florcik Buna ziua, Am o speta de rezolvat si nu stiu cum. Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum calculez sold 711 daca nu am acces decat la o balanta ? Pe baza ... (vezi toată discuția)