avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata (depasirea cu 8 ani a stagiului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata (depasirea cu 8 ani a stagiului complet de cotizare)

Sunt femeie nascuta pe 15.03.1955. Lucrez neintrerupt de la 01.11.1974.
Pot iesi la pensie anticipata fara penalizare la 01.11.2012 ? avand in vedere ca la 01.11.2012 depasesc stagiul complet de cotizare (30 ani) cu 8 ani?
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 15:58, 9 Iunie 2011
Desigur, dar avand in vedere ca ar iesi fix 8 ani peste stagiul complet de 30 de ani (noi fiind talentati la interpretarea legii) va sfatuiesc sa mai lucrati o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata, procent de diminuare doinacirciu doinacirciu daca in noe 2013 implinesc 58 ani si 2 luni si am 38 ani si 2 luni vechime neintrerupta, cat va fi penalizare la pensionare anticipata? multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea pensionarii anticipate jigan56 jigan56 Buna ziua, Data nasterii este in 08.12.1956, am 31 de ani si 7 luni, vechime neintrerupta in munca. Pot iesi in pensie anticipata partiala si cu ce penalizare ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie anticipata? bucuririna bucuririna Sunt nascuta la 1.11.1958, am studii superioare de 5 ani, lucrez neintrerupt din august 1982 , am 8 ani grupa a II-a si doresc sa stiu cand ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)