Bună ziua! Eu locuiesc in jud. Neamţ. Am fost cu ginerele(de loc din jud.Vrancea), să işi schimbe actele pentru maşina +permis+transfer dosar maşina din Vrancea în Neamţ (după ce şi-a schimbat buletinul cu noul domiciliu).
-Vreau să mă lămuriţi dacă e corect sau e un abuz, să nu se deschidă dosarul pentru că eu, persoana ce primesc în spaţiu ginerele, nu am plătit impozitul pe apartament pe primul trimestru...:stunned:
- Ce legatură are mutarea dosarului de maşină , dintr-un judeţ în altul, cu impozitul pe apartament la noul domiciliu de reşedinţă (unde ,solicitantul,nici măcar nu e proprietar )? Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine...Mulţumesc mult!
Este corect. Poate nu are legatura sau poate are (stabilirea impozitului pe masina la noua adresa), cert este ca din impozitele noastre functioneaza autoritatile statului inclusiv cele de care acum aveti nevoie.
Mutare la cerere
luminita12
Vreau sa stiu parerea altora in legatura cu :lucrez in politie in judetul Neamt. Imi doresc sa ma mut in jud. Bacau pt ca vreau sa ma casatoresc acolo. Am ... (vezi toată discuția)