avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale E abuz sau supunere oarbã la lege_
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

E abuz sau supunere oarbã la lege_

Bună ziua! Eu locuiesc in jud. Neamţ. Am fost cu ginerele(de loc din jud.Vrancea), să işi schimbe actele pentru maşina +permis+transfer dosar maşina din Vrancea în Neamţ (după ce şi-a schimbat buletinul cu noul domiciliu).
-Vreau să mă lămuriţi dacă e corect sau e un abuz, să nu se deschidă dosarul pentru că eu, persoana ce primesc în spaţiu ginerele, nu am plătit impozitul pe apartament pe primul trimestru...:stunned:
- Ce legatură are mutarea dosarului de maşină , dintr-un judeţ în altul, cu impozitul pe apartament la noul domiciliu de reşedinţă (unde ,solicitantul,nici măcar nu e proprietar )? Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine...Mulţumesc mult!
Cel mai recent răspuns: stavi , utilizator 19:28, 10 Iunie 2011
Este corect. Poate nu are legatura sau poate are (stabilirea impozitului pe masina la noua adresa), cert este ca din impozitele noastre functioneaza autoritatile statului inclusiv cele de care acum aveti nevoie.
Vreau sa specific că impozitul pe maşină pentru anul ăsta a fost plătit la Focşani, jud.Vrancea ,de unde vrea sa mute dosarul auto la Neamţ...
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
stavi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Mutare la cerere luminita12 luminita12 Vreau sa stiu parerea altora in legatura cu :lucrez in politie in judetul Neamt. Imi doresc sa ma mut in jud. Bacau pt ca vreau sa ma casatoresc acolo. Am ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru o amenda deja achitata AriadnaTuca AriadnaTuca Buna ziua Astazi a venit pe numele meu la sediul firmei unde lucrez o poprire pentru o amenda pe care am achitat-o pe loc d-lui politist, cu chitanta. ... (vezi toată discuția)