avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mutare la cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mutare la cerere

Vreau sa stiu parerea altora in legatura cu :lucrez in politie in judetul Neamt. Imi doresc sa ma mut in jud. Bacau pt ca vreau sa ma casatoresc acolo. Am auzit ca daca ma mut la cerere nu mai primesc banii pt cazare, chiar daca eu voi sta in chirie pt ca viitorul sot nu are cum sa locuiasca in continuare cu parintii(apartamentul este prea mic pt. noi toti).V-as fi recunoscatoare pt raspunuri.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:49, 22 Martie 2009
Angajatorul este obligat sa va achite cheltuielile de cazare atunci cand locul dv. de munca este situat la o distanta mare de domiciliul dv. In cazul in care dv. solicitati sa va mutati in alt oras, dintr-un motiv sau altul, nu este obligatia angajatorului sa va asigure cazarea in acel viitor domiciliu. Astfel, fie:
- va schimbati serviciul cu unul in orasul in care vreti sa va mutati pentru a fi impreuna cu viitor sot,
- va achitati cheltuielile de cazare - chiria - pentru spatiul pe care-l veti ocupa in noul oras cu viitorul sot,
- viitorul sot se va muta in orasul si locuinta in care locuiti in prezent, astfel incat veti primi in continuare suma necesara de la angajator pentru acoperirea cheltuielilor de cazare. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor 6 luni Lea06 Lea06 Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu niște sfaturi. Vreau sa divortez, soț cu temperament foarte vulcanic ( torturi psihice, dat afara din casa, jigniri, ... (vezi toată discuția)
Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)
Divort de tatal copillui de 1 an 7 luni kmell kmell Buna ziua, am decis de comun acord sa divortam, avem un copil de 1 an si 7-8 luni, el acuma a inceput sa ma ameninte ca decizia de incredintare copilului i ... (vezi toată discuția)