avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calcul chirie anl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calcul chirie anl

am fost repartizati pt o locuinta anl cu 63 de mp, apartament cu 2 camrere si chiria fixata este de 210.00ron. in baza a ce s-a calculat o chirie la valoarea aceasta, daca eu si sotul avem venitu comun de 1500.00 ron p luna? tin sa mentionez ca au fost incheiate contractele in data de 7.06 dar platim chiria din data de 1. este corect?atata timp cat contractele au fost incheiate si nu mi s-a dat cheia apartamentului, pt c platesc chirie? tin sa mentionez ca nu au electricitate si gaze, iar pt asta din cate am inteles ar fi trebuit o reducere de 10% la chirie pana se racordeaza. ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: danastreza , utilizator 10:10, 17 Decembrie 2011
In baza OUG 40/1999 Consiliile locale stabilesc cuantumul chiriei, iar acest cuantum se actualizeaza anual cu indicele de inflatie.
Pe site-ul primariei care v-a inchiriat apartamentul ar trebui sa gasiti o astfel de hotarare.
Nu inteleg nici eu.Locuiesc intr-o garsoniera ANL ,anul trecut cand munceam plateam chirie 20 lei/luna,anul acesta cand mi s-a terminat somajul si nu am venit mi-au facut chiria 109 lei/luna.E enorm.Ca e la subsol si e plina de igrasie.Deci platesc pe-o pivnita care e trecuta in contract drept locuinta 109 lei.Eu citisem intr-o lege ca nu poate depasi cuantumul chiriei 25% din venituri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
danastreza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am dreptul sa detin o locuinta anl? liliana_grebanus liliana_grebanus Buna ziua! Va retin atentia cu problema cu care ma confrunt. Sunt chiriasa ANL din 2002 intr-o garsoniera de 44mp. Sunt casatorita, am un copil si urmeaza ... (vezi toată discuția)
Pivnita imi apartine? msandre msandre Buna ziua, Iata problema mea pe scurt: acum 3 luni am facut un schimb de apartament. Eu impreuna cu apartamentul vechi am dat si pivnita care imi apartinea ... (vezi toată discuția)
Vecin problema Denis-man Denis-man Buna ziua am si eu o problema! Am cumparat un apartament acuma doi ani unde nu a locuit nimeni vreo patru ani si acuma vreau sa il vand dar am sesizat ca un ... (vezi toată discuția)