avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin problema
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin problema

Buna ziua am si eu o problema!
Am cumparat un apartament acuma doi ani unde nu a locuit nimeni vreo patru ani si acuma vreau sa il vand dar am sesizat ca un vecin din scara nu stiu care sa pus stapan pe pivnita mea deci eu nu mai am pivnita .... cu toate ca in contractul meu de ap scrie ca am boxa la subsolul blocului .... acuma noi proprietari care vor fi imi cer sa le arat pivnita .... dar nam cum sa le-o arat pt ca nu stiu care e si cine a luato ....
Am vb cu administratoru care mi-a spus ca ap nu are pivnita un alt vecin mi-a spus ca a ocupato (furato) un alt vecin ...
Ce pot sa fac sa jmi recuperez pivnita care e a mea si e trecuta in contractul apartamentului ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Denis-man , utilizator 23:39, 13 Iulie 2020
Imobileled elocuit in comun nu sunt prevazute cu pivnita ci eventual subsol tehnic
Daca in contractul de vanzare cumparare apartament aveti consemnat si spatiu anexa boxa delimitat si identificat,notificati oficial vecinul cu obligatia eliberarii spatiului-sub sanctiunea obligarii la plata a acheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Multumesc !
Imobilul e prevazut cu ( pivnita boxa) fiecare ap are boxa lui .... asa a fost construit blocul .. am pus acum un afis in casa scati ( cine o foloseste sa o goleasca in termen de 10 zile ) in caz contrar o sa intru eu si o sa rup lacatul sa ii scot tot ce are acolo si sa pun lacatul meu sau o sa apelez la un avocat.....
Multumesc !

ynocentta a scris:

Imobileled elocuit in comun nu sunt prevazute cu pivnita ci eventual subsol tehnic
Daca in contractul de vanzare cumparare apartament aveti consemnat si spatiu anexa boxa delimitat si identificat,notificati oficial vecinul cu obligatia eliberarii spatiului-sub sanctiunea obligarii la plata a acheltuielilor aferente solutionarii in instanta

??????????????
??????????????
??????????????

Denis-man a scris:

Buna ziua am si eu o problema!
Am cumparat un apartament acuma doi ani unde nu a locuit nimeni vreo patru ani si acuma vreau sa il vand dar am sesizat ca un vecin din scara nu stiu care sa pus stapan pe pivnita mea deci eu nu mai am pivnita .... cu toate ca in contractul meu de ap scrie ca am boxa la subsolul blocului .... acuma noi proprietari care vor fi imi cer sa le arat pivnita .... dar nam cum sa le-o arat pt ca nu stiu care e si cine a luato ....
Am vb cu administratoru care mi-a spus ca ap nu are pivnita un alt vecin mi-a spus ca a ocupato (furato) un alt vecin ...
Ce pot sa fac sa jmi recuperez pivnita care e a mea si e trecuta in contractul apartamentului ?
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsol tehnic la bloc victor1906 victor1906 Buna seara. Am o pivnita in subsolul tehnic de la bloc , spatiu amenajat de mine de la darea in folosinta prin repartitie al apartamentului in acel bloc. ... (vezi toată discuția)
Conflict pentru boxa ocupata abuziv de catre alt vecin Julia_N Julia_N Acum 11 ani eu si inca o vecina am facut modificari in apartamente si m-a rugat sa o las sa-si puna cateva lucruri la mine in pivnita. I-am dat voie si ... (vezi toată discuția)
Pivinita bloc florinio florinio Buna ziua , Am luat de curand un apartament la etajul 2 , proprietarul mi-a dat si cheile de la pivnita din subsolul blocului , adica o zona cu mai multe ... (vezi toată discuția)