avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... conditii pt accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

conditii pt accesare fonduri europene

buna ziua, o sora de-a mamei ar dorii sa-si dezvolte o ferma agricola...mai exact o ferma de vaci...,vrea sa acceseze fonduri europene...dar are o problema...pt care va rog sa o ajutati...
are doar 8 clase primare....e necesar sa aiba liceul pentru a intrunii una din conditii , pt a putea cere fonduri eu...?
va multumeste ...
Florica, jud Salaj...=D>
Cel mai recent răspuns: Visarex , utilizator 15:26, 22 Iunie 2011
Nu este necesar insa trebuie sa se angajeze ca pana la finalizarea finantarii va incheia un curs de specializare in domeniu (agricol in cazul de fata).
De asemenea va recomand sa apelati la o firma de consultanta care sa va asiste in obtinerea fondurilor altfel va va fi extrem de dificil. Acestia va vor ajuta cu tot ce este necesar (eligibilitate, hartii, etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am si eu o întrebare am 18 ani si inca n am terminat ... Catalin16661 Catalin16661 Buna seara, am si eu o întrebare Am 18 ani si inca n am terminat liceul am trecut clasa a 12 a si vreau sa accesez fonduri europene pentru un star ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene davidenco davidenco Buna ziua as dori sa stiu daca se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o afacere de tip fast food.Mai exact dispun de o suma de bani si vreau sa ... (vezi toată discuția)