avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, am si eu o întrebare Am 18 ani si inca n ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, am si eu o întrebare Am 18 ani si inca n am terminat ...

Buna seara, am si eu o întrebare
Am 18 ani si inca n am terminat liceul am trecut clasa a 12 a si vreau sa accesez fonduri europene pentru un star up,credeți ca pot sa accesez daca da,cum?
Printr un avocat sau o agenție ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:29, 11 Iulie 2021
Eu as cauta un consultant dar as apela si la un avocat pentru a citi contractul si sfatui inainte de a accesa fondurile, asta daca o sa fiti eligibil...
Sunt agenții specializate care vă ajută la întocmirea proiectului, vă asistă pentru aprobare și, eventual, vă ajută și la implementarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pt accesare fonduri europene dora2001 dora2001 buna ziua, o sora de-a mamei ar dorii sa-si dezvolte o ferma agricola...mai exact o ferma de vaci...,vrea sa acceseze fonduri europene...dar are o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene si afaceri Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Din pacate nu stiu prea multe despre fondurile europene dar mai stiu cate ceva despre afaceri. Ma gandeam la urmatoarea posibilitate: vorbesc cu ... (vezi toată discuția)
Construire "camine" batrani - din fonduri europene? herminalucia herminalucia in contextul actual,la noi ,ca si peste tot,in lume,casele de batrani sunt o necesitate,arzatoare...vreau sa initiez un plan pentru viitorul apropiat,in ... (vezi toată discuția)