avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punerea in executare a unei hotarari investite cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Punerea in executare a unei hotarari investite cu titlu executoriu

Buna ziua , am o sentinta civilă investita cu formula executorie , împotriva unui debitor. In cadrul procesului nu am avut alte pretenții decât plata sumelor datorate , ca urmare a colaborării dintre cele doua sc. Nu am cerut penalitati sau daune sau mai stiu eu ce , deoarece nu aveam bani ptr taxe si am sperat ca se va termina totul repede ,dar m-am inselat. Acum după ce am sentinta investita , va întreb ce etape urmează ( stiu ca trebuie sa ajung la executor ) ca si timp, ce trebuiesc îndeplinite , si ce daune sau penalitati pot cere debitorului , ptr ca stiu ca nu are suma de bani integrala si va dura pana se va stinge datoria. Citisem ceva despre daune cominatorii , dar nu stapanesc bine termenul si nu as vrea sa plătesc alte taxe raportate la dobanda / penalitatile/ daunele pe care vreau sa le cer , ptr ca nu am banii necesari. In funcție de răspunsurile primite poate voi mai pune ceva întrebări , deocamdată multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:46, 11 Iunie 2011
Contactati un executor judecatoresc pentru a incepe executarea silita a debitoarei-S.C.

Executorul judecatoresc va actualizata debitul cu rata inflatiei (a se vedea disp. art.371 ind.2 (3) C.proc.civ. si urmat.).

Discutii similare:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii de intarziere sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am o Hotarare definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie prin care ANRP pe Legea 290/2003 trebuie sa respecte Hotararea Comisiei ... (vezi toată discuția)
Ignorarea sentintei marfan marfan buna ziua, am castigat un proces, am investit sentinta cu formula executorie, primarul respectiv care trebuie s-o puna in aplicare zice ca asa ceva nu se ... (vezi toată discuția)
Fila c.e.c.refuzata la plata Cristianna Cristianna Buna seara!Avem mai multe file C.E.C.refuzate la plata.As dori sa stiu daca se timbreaza investirea cu formularea executorie si care este taxa,si as dori de ... (vezi toată discuția)