avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua,
Am imatriculat o masina in 3 dec 2010,platind taxa de poluare in jur de 700 euro.
Pot cere restituirea acestei taxe?Trebuia contestata in 30 zile sau in 6 luni?
Cel mai recent răspuns: ciolpi , utilizator 00:03, 18 Iulie 2011
Da ,puteti v-am spus.
Solicitati restituirea taxei la AFP printr-o cerere, apoi la raspunsul AFP-ului actionati in instanta , la Tribunal, in termen de 6 luni.
Termenul de prescriptie 5 ani.
Solicit suma in totalitate?In baza carui act normativ o solicit?
in baza art 110 din Tratatul de Functionare a Uniunii Europene
E vreun avocat care ne poate reprezenta in actiunea de recuperare a taxei de poluare?
Daca da, cam care ar fi onorariul pretins?

Poate sunt prea direct, dar am o mare dorinta de a-mi recupera suma platita chiar daca nu in intregime.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
ciolpi, utilizator
Postarea informatiilor referitoare la onorarii este interzisa de regulamentul forumului.
Din ce localitate sunteti?, poate va recomandam pe cineva.

Alte discuții în legătură

Taxa auto aandrra aandrra stie cineva daca o taxa platita in 2008, dupa aparitia oug 50/2008 poate fi recuperata acum, avand in vedere ca termenul pentru procedura prealabila a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dupa 3 ani nanet nanet Buna ziua Am platit taxa de poluare acum 2 ani si 10 luni, Mai pot face ceva in instanta pentru recuperarea sumei, tinand cont ca nu am contestat in 30 de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina noua 2010 costel.88 costel.88 Buna ziua. Am o nelămurire legată de taxa de prima înmatriculare . Întrebarea este: Care sunt şansele de recuperare a taxei auto în instanţă pentru o ... (vezi toată discuția)