avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil din afara casatoriei in proces de custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil din afara casatoriei in proces de custodie

Buna ziua,

Ma confrunt si eu cu o situatie la care nu stiu cum sa actionez.
Un copilas care a fost conceput in afara casatoriei este inscris la o institutie de educatie. Procesul pentru custodia copilului este in desfasurare. Tatal doreste sa aiba acces la copil in cadrul institutiei desi contractul a fost semnat doar de mama si aceasta il lasa pe tata sa-si viziteze copilul insa doar la el acasa (la copil) si in prezenta bunicii, nu si cat este la gradinita.
Tatal tot insista , ca are toate drepturile asupra copilului si ca institutia este obligata sa-l lase sa-si viziteze copilul si totodata sa aiba acces la supravegherea lui online. Ce se poate face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:34, 10 Iunie 2011
ambii parinti aveti drepturi egale, amandoi sunteti parinti. tatal are dreptul sa vegheze la cresterea si educarea copilului. gradinita insa, ar trebui sa aiba ceva reguli si sa nu va permita accesul in timpul programului.
la sistemul de supraveghere nu vad de ce nu ar avea acces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna sau totala ? care este avantajul si dezavantajul pt fiecare. CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta As dori sa știu care este diferența între custodie comuna sau custodie totala . Si cer sunt avantajele si dezavantajele fiecărei dintre ele. Va ... (vezi toată discuția)