Pot depune cerere reconventionala intr-un proces civil in care sunt intervenient daca acum procesul este in stadiul de fond la al treilea termen la prima infatisare eu nefiind parte si introdus ca intervenient de tatal meu iar la al doilea termen tatal meu aratat ca am fost citat la o alta adresa decat cea unde domiciliz si am actul de identitate ?
Va multumesc.
Ce obiect are procesul d-voastra? Daca e vorba despre un partaj atunci, propriu-zis, nu exista cerere reconventionala pentru ca la partaj paratul primeste ceva chiar daca nu a cerut nimic. Paratul din procesul de partaj face doar contestatii privitoare la masa de impartit, cota-parte ce-i revine fiecaruia sau valoarea bunului. Aceste contestatii se timbreaza si sunt uneori numite gresit cereri reconventionale. Greseala sta in faptul ca partajul se judeca dupa o procedura speciala, nu potrivit dreptului comun.
procesul este pe obligatia de a face si evacuare.
O hotarare a instantei definitiva si irevocabila ce are un plan de expertiza dispus de instanta, respectivul plan poate fi considerat sa facand parte din hotararea instantei daca in sentinta se face vorbire de acest plan ?