avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu secundar

sediul secundar se declara si la administratie? am facut toate demersurile la registru mi s-a dat certificatul constatator si acum nu stiu daca trebuie sa depun ceva si la administratie?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 08:13, 11 Iunie 2011
Deschidera unui sediu secundar se anunta inclusiv la administratia financiara, completand declaratia 060 (in cazul in care aveti angajati la sediul secundar) sau declaratia pentru sedii secundare
De asemenea, va adresati Primariei inraza teritoriala a careia functioneaza sediul secundar in vederea obtinerii autorizatiei de functionare si a fisei de valabilitate
se declara la finante
daca declarati la infiintare sediul secundar, nu se mai declara la finante .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Sediul secundar- declararea punctului de lucru fifi53 fifi53 infiintarea unui sediu secundar care nu are obligatii fiscale ( fara angajati) trebuie anuntat la administratia fiscala teritoriala ,? cu declaratia 060 ? (vezi toată discuția)
Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)