avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 4618
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 4618

Buna ziua.
As vrea sa ma ajutati cu o problema:Codul CAEN 4618 este bun pentru a-l folosii la comercializarea legumelor,avand un stand in piata si un mic magazin......???
Astept ajutorul vostru.....
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 17:59, 11 Iunie 2011
Pentru comercializare fructe si legume pentru comert cu ridicata este ( 4631 ) iar pentru comert cu amanuntul este ( 4721 ).
Pentru comercializarea in piata aveti nevoie de cod CAEN 4781
Cei de la ORC mi-au pus in PFA codul CAEN 4618, cum ca ar fii bun la comercializarea cu legume.in piata si in magazin...observ ca acest cod CAEN nu este bun dupa cum mi-ati spus.
Cum as putea sau cat timp ar dura sa-mi schimb codul CAEN ??
Trebuie sa completati obiectul de activitate la ORC. Aveti nevoie de o decizie prin care ati hotarat compleatrea obiectului de activitate cu activitatea prevazuta de cod CAEN 4781.
Formularele necesare le gasiti la ORC. Ca durata - 2-3 zile.
Va mai stresez cu inca o intrebare.....#-o,:">
Este suficient codul 4781 pentru a putea cumpara si vinde mai departe legume,fructe in piete si in magazin, ori am nevoie si de celelalte doua coduri :4721, 4631 ?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pfa ferma legumicola scorus69 scorus69 Buna ziua va rog daca puteti sa mi raspunde ti vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene ce coduri caen ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert cu produse agroalimentare niculaucarmen niculaucarmen vreau sa desfasor activitate de comert cu amanuntul si ridicata de produse agroalimentare (lactate, branzeturi, oua etc.), amabalate si neambalate, produse de ... (vezi toată discuția)
Piata este considerata magazin specializat ? florinovici florinovici In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata ... (vezi toată discuția)