avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termene si recuzare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termene si recuzare

Buna seara!
Doresc sa ma lamuriti in privinta a doua probleme, dupa cum urmeaza:
Astept redactarea unei solutii de partaj laTMB de aproape o luna jumatate .... asa mult dureaza de obicei redactarea unei incheieri...???!!!!!
De asemenea, am depus o actiune la judecătorie ce a fost repartizata la acelasi judecator care, anterior m-a judecat si a dat soluţie nefavorabila, ulterior indreptata de instanta superioara. In acest context, pot solicita recuzarea judecatoriului ??????. Mentionez ca prezenta actiune se refera la o creanta (credit bancar) dobindita in timpul casatoriei ce nu a facut obiectul procesului anterior.
Va multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:30, 10 Iunie 2011
Daca va considera ca nu trebuie sa judece cauza, se va abtine singur, judecatorul!
Redactarea unei sentinte la TMB poate dura si ....7 luni(vb din experienta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatorul care a judecat cauza a judecat si revizuirea ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua am avut un proces in care am solicitat revizuirea unui dosar \\"hotarire care sa tina loc de act autentic\\" in care s-a validat un contract de ... (vezi toată discuția)
Inlocuire judecator Bencipici Bencipici Ce sanse ám ca intr un dosar penal in urmatorul termen sa fie un alt judecator? Nu prea sunt sanse asa e? Numai daca se imbolnaveste?..... (vezi toată discuția)
Cumparare teren catarina catarina am cumparat teren extravilan, de la 2 frati, prin chitante de mana, semnata de fiecare dintre ei in prezenta martorilor, si prjn care se obliga sa restituie o ... (vezi toată discuția)