Buna ziua am avut un proces in care am solicitat revizuirea unui dosar "hotarire care sa tina loc de act autentic" in care s-a validat un contract de vinzare cumparare sub semnatura privata cu semnatura vuinzatorului falsificata. Revizuirea a fost judecata de acelasi judecatoare. Am pierdut procesul deoarece nu eram parte in dosar. Am deschis o noua actiune constatare nulitate act juridic, in care am solicitat constatarea nulitatii absolute a contractului de vinzare cumparare sub semnatura privata. Si de aceasta data dosarul se judeca de aceiasi judecatoare. Dupa 3 termene de judecata i-am sugerat judecatoarei sa se abtina insa nu a vrut fapt pentru care am formulat o cere de recuzare. M-ar interesa sa stiu daca judecatoarea a procedat dupa lege daca nu s-a abtinut la revizuirea dosarului in care a judecat ea cauza si totodata sa judece si prezentul dosar in care am solicitat constatarea nulutatii contract de vinzare cumparare sub semnatura privata validat de ea. In si acest dosar am mai recuzat o judecatoare care s-a pronuntat in alt dosar in legatura cu aceleasi imobile vindute prin acest contract, judecatoarea fiind prietena cu avocata adversarilor mei locuiesc in aceiasi cladire. A mai ramas un judecator care s-a abtinut deoarece si el s-a pronuntat intr-un dosar in legatura cu aceleasi imobile. A mai ramas o judecatoare stagiara, alti judecatori nu mai sint la aceasta judecatorie. M-ar interesa sa stiu de cine se va judeca cererea de recuzare si cum, unde, si de cine se va judeca dosarul in continuare. Va multumesc
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook