avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cereri identice si repetata in Instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cereri identice si repetata in Instanta

Sint disperata , socata si nu stiu ce sa mai cred si nici cui sa ma adresez dupa ce am descoperit ce se petrece la judecatorie.
In anul 2009 s-au intabulat printr-o hotarire judecatoreasca (hotarire care sa tina loc de act autentic) fara stirea mea cumparatorii imobilelor (a cotei parte ce imi revenea mie ca mostenitoare dupa unchi fratele mamei el neavind copii ), imobilele fiind instrainate de o ruda a sotiei unchiului in numele ei si fara stirea noastra, eu aflindu-ma in strainatate si succesiunea inca nua fost dezbatuta..
Aveau un act de vindere cumparare sub semnatura privata (conform expertizelor extrajudiciare grafoscopice facute de mine nici actul de vindere cumparare sub semnatura privata si nici consimtamintul in care vinzatoarea respectiv sotia unchiului este deacord cu admiterea actiunii nefiind semnate de vinzatoare respectiv de sotia unchiului decedata in prezent). Am reusit sa ajung la dosarul respectiv si am solicitat in Instanta revizuirea lui ( in dosar avocata nu a depus imputernicire avocatiala, citarile sotiei unchiului (vinzatoarea) au fost afisate cu toate ca ea era tot timpul la domiciliu, au foast audiati martori care nu au fost incuviintati de Instanta si anume rude ale cumparatorilor, uzucapiunea de 30 de ani nu a fost dovedita sotia unchiului a fost trecuta in registrul agricol doar 4 ani iar imobilele sint bunuri proprii ale unchiului dinaintea casatoriei, in actul de vindere cumparare nu este indentificat vinzatorul prin Act de Indentitate sau CN, nici imobilele (CF si suprafata) pretul este derizoriu (1500 euro) dovada platii nu este facuta astea sint doar citeva aspecte din acel dosar si nu inteleg cum Instanta a putut fi dusa in asa hal in eroare mai ales ca semnaturile de pe act de vindere cumparare, consimtamint, comunicarea hotaririi, buletin de indentitate difera intre ele nu sint identice).
Judecarea revizuirii s-a facut de acelasi judecator care a judecat cauza in 2009 prin care s-au intabulat cumparatorii. Am pierdut procesul deoarece nu eram parte in dosar insa totodata m-am mirat ca acel judecator nu s-a abtinut.
Am solicitatat in Instanta constatarea nulitatii acelui act de vindere cumparare sub semnatura privata. Cumparatorii fiind reprezentati de aceiasi avocata care se comporta cu foarte mare agresivitate la proces impotriva mea cea ce nu am mai avut ocazia sa vad in viata mea iar pe mine judecatorul nu i-mi permite sa spun o vorba.
Deaceea am incercat pe portalul Judecatoriei sa urmaresc ce este cu acea avocata.
Cea ce am gasit m-a socat. Doar in anul 2009 aceasta avocata a depus la judecatorie pentru 7 clienti ai ei intre 2-5 cereri identice pe care s-au au renuntat reclamantii la judecarea cauzei sau nu au fost timbrate raminind doar cererile care au fost repartizate la acelasi judecator adica cel care a judecat cauza in 2009 si respectiv cel care a judecat revizuirea dosarului. Interesant este ca toate cererile au fost admise. Interesant este si faptul ca din 2007 in toate Dosarele aceasta avocata are cistg de cauza si asta doar la clientii pe care i-am gasit ca si-au dat domiciliul la cabinetul ei in realitate ea avind mai multi clienti iar din 2007 si pina 2011 aceasat avocata a depus mereu cererei identice repetate in Instanta cautindu-si judecatorul preferat. Am deschis un proces in Instanata ( constatarea calitatii mele de mostenitor prin acte civile si anexa 24) in care cumparatorii reprezentati de aceiasi avocata au depus o cerere de interventie in interes propriu pe care le-a fost admisa cu toate ca nu erau rude nici cu unchiul meu nici cu sotia lui si nici cu mine si bine inteles si acest proces l-am pierdut.
Va rog mult daca e posibil s-ami dati un raspuns. Chiar este permis ca avocatii sa procedeze asa fara a fi sanctionati ma gindesc si la toti cei care au pierdut procesele ca nu au avut parte de o judecata impartiala. Va multumesc mult. Cu respect.

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat. Unchiul meu fratele mamei a decedat acum 25 ani. El nu a avut copii. Eu sint unica mostenitoare in ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula o hotãrâre judecãtoreascã dupã respingerea cererii de revizuire? ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult sa-mi dati un sfat. Cum as putea anula o hotarire judecatoreasca \\"hotarire care sa tina loc de act autentic\\" prin care niste cumparatori au ... (vezi toată discuția)
Mostenire, revizuire, ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, M-as bucura daca cineva dintre domnii avocati ar citi problema mea foarte grea si daca as primi un raspuns. In urma decesului unchiului mei cu ... (vezi toată discuția)