avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie

Sepoate face cerere de lichidare mai devreme cu o luna in vederea pensionari pt. limita de varsta de la societate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN BUTARU , utilizator 09:04, 11 Iunie 2011
Da, se poate solicita asa ceva ... insa, cererea de pensionare, impreuna cu actele prin care se dovedeste indeplinirea conditiilor prevazute de prezenta lege, se depune, incepand cu data indeplinirii acestor conditii, la casa teritoriala de pensii competenta, in a carei raza domiciliaza persoana.
Din caza ca nu am primit slariile de 2 luni toti salariatii am apucat sa fac aceasta cerere si acum m-am trezit ca sunt nemotivat ,cauzeaza ceva la pensie desfacerea CIM pe motiv disciplinar? Va multumesc.
Nu cauzeza cu nimic la stabilirea pensiei modul in care a incetat raportul de munca ... pentru pensi sunt necesare indeplinirea a doua conditii : varsta si stagiul de cotizare.
VA MULTUMESC. Am si una si alta sa mai dau si la altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , depunerea dosarului de pensionare se poate face inaintea ... ciorneidumitru ciorneidumitru Buna ziua , Depunerea dosarului de pensionare se poate face inaintea inplinirii limitei de varsta ? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! pe data de 30 septembrie implinesc varsta legala pentru ... Vlad I.C. Vlad I.C. Buna ziua ! Pe data de 30 sep. implinesc varsta legala pentru pensionare si toate celelalte conditii de cotizatie. Cu cat timp inainte trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Bună seara, puteți să îmi spuneți după ce îmi iau dosarul ... Doreatza Doreatza Bună seara, puteți să îmi spuneți după ce îmi iau dosarul de la angajator in cât timp îl pot depune la Casa de pensii??? Mulțumesc!! (vezi toată discuția)