avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card

cum pot sa deschid dosar penal, fostului sot, in cazul in care mi-a sustras bani de pe card fara stirea mea? Reclamatie am facut la banca, dar la politie nu am fost sa depun plangere. fapta s-a petrecut in 2008-2009.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 14 Iunie 2011
si ati descoperit dvs, acu' in 2011, ca v-a sustras bani in 2008 ?:O de la cine stia codul pin ? daca va era inca sot in 2008-2009, e tarziu sa-i faceti plangere.
Nu, am descoperit in 2009, codul il stia de la mine la aceea data cu buna credinta il dadusem fiind o familie, dar el imi sustragea cardul noaptea cand dormeam, date fiind orele de ridicare a banilor intre 2-6 dimineata. De ce este tarziu pt plangere? fapta s-a prescris cumva?
pt abuz de incredere si furt intre soti, se depune plangere in termen de 2 luni, altfel plangerea se respinge ca tardiv introdusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt suteanu maria suteanu maria buna ziua!IN 17 02 2009 s-au retras de pe cardul de credit niste banuti(2150 ron)fara aprobarea mea,mi-a fost sustras cardul,s-a folosit pin-ul,am depus ... (vezi toată discuția)
Cine cerceteaza o reclamatie privitor la furt de pe card electronic? celdecolo celdecolo Am reclamat sustragerea din casa a unui card impreuna cu hartia pe care era scris codul PIN .De pe card s-au extras toti banii,evident fara voia ... (vezi toată discuția)
Sustragere acte de catre sot michaeljohnston michaeljohnston mi-au disparut de la domiciliu actelede proprietate ale casei,separe ca au fost sustrase de sot;as dori sa le declar nule cum procedez?de unde pot solciita un ... (vezi toată discuția)