buna ziua!IN 17 02 2009 s-au retras de pe cardul de credit niste banuti(2150 ron)fara aprobarea mea,mi-a fost sustras cardul,s-a folosit pin-ul,am depus reclamatie pe 27 02 2009,deoarece am avut niste banuieli,pe care le am si azi asta a fost motivul pentru care am depus reclamatia mai tarziu,ca sa aflu dupa cateva luni bune ,verbal ca banca numai are inregistrarile le tine numai 30 zile(banii s-au retras de la o alta banca ,cardul era la ING,si banii s-au retras de la BRD)nici azi dupa atatea luni nu am primit nici un raspuns,in schimb eu trebuie sa dau banii inapoi cu dobanda,mai este ceva de facut?ce demersuri mai pot face?
Nu a-ti precizat unde a-ti formulat reclamatia si care sunt concluziile.
In primul rand anuntul pierdere/sustragere cardului trebuie facuta la unitatea bancara in vederea blocarii contului in cauza.
Functie de masurile dispuse saui nu de unitatea bancara,puteti sesiza inclusiv organele de politie competente
Furt
suteanu maria
buna dimineata!in februarie mi s-a sustras cardul de credit dupa care s-au retras 2150 ron,folosindu-se pin-ul,am depus reclamatie la politie,ca dupa 5 luni sa ... (vezi toată discuția)
Card
lucasica
cum pot sa deschid dosar penal, fostului sot, in cazul in care mi-a sustras bani de pe card fara stirea mea? Reclamatie am facut la banca, dar la politie nu am ... (vezi toată discuția)