avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

buna dimineata!in februarie mi s-a sustras cardul de credit dupa care s-au retras 2150 ron,folosindu-se pin-ul,am depus reclamatie la politie,ca dupa 5 luni sa aflu, verbal ,de la agentul care se ocupa cu cercetarile ,ca banca nu mai are inregistrarile,le tin doar 30 zile,eu am depus reclamatia dupa 4 zile de la furtva mai pot spune ca banii s-au retras de la BRD,iar cardul era de la ING CE MAI ESTE DE FACUT IN SITUATIA DE FATA?Banii ,eu trebuie sa-i dau inapoi,nici macar nu stiu cine mi i-a furat.Se mai poate afla HOTUL?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:15, 7 August 2009
Reveniti din nou cu o plingere caci inseamna ca organele de cerectare nu si-au facut cum trebuie datoria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt suteanu maria suteanu maria buna ziua!IN 17 02 2009 s-au retras de pe cardul de credit niste banuti(2150 ron)fara aprobarea mea,mi-a fost sustras cardul,s-a folosit pin-ul,am depus ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu de catre banca abuziv. bobuscristian bobuscristian Buna ziua . Ieri 03.06.2016 in jurul orei 13.30 m-i sa virat salariu pe contul curent de salariu BRD ,seara la 23.30 cind am iesit de la munca am mers la ... (vezi toată discuția)
Furt atm si dovedire daniela0101 daniela0101 Buna ziua! Abia astazi, 21/09/2015 am descoperit ca pe data de 26/07/2015 mi-au fost sustrasi 500 euro de pe card. Am o banuiala cine a facut asta, am dat ... (vezi toată discuția)