carmenmur a scris:
contractul de inchiriere nu este obligatoriu sa fie inscris la fisc
ancheta trebuia facuta si la domiciliul ei.nu are importanta ca locuieste in concubinaj
puteti face plangere impotriva celor care au efectuat ancheta sociala
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Este ceva in neregula, si dece,?? pentru ca in cererea reconventionala arata ca locuieste la parintii ei. Se face raport de ancheta sociala la parintii ei, si in raport se arata ca sunt conditii saracacioase si neigienice, si copilul si mama nu locuiesc la locatia respectiva. Aparatorul paratei luand act de continutul raportului la termenul de judecata, imi solicita sa se judece la strigarea adoua, si, vine mai tarziu cu un inscris ca parata a inchiriat un apartament (precum a facut si D'l av.D din Bucuresti privind cazul pe care-l cunoasteti de la Tv.), aratand ca solicita termen pentru ase efectua o noua ancheta sociala la adresa mentionata in contract. Eu intreb, considerati ca este ceva in neregula??.. Raspusul meu este "DA", si dece?
Pentru ca raportul unei "Sectii de Detectivi Particulari", sprijinit cu imagini si vidio si audio, releva cu totul alceva si anume; "locuieste in concubinaj la o alta adresa, din ianuarie 2011, nu locuieste la adresa de la parinti si nici la adresa aratata in contract"". Proba respectiva ce se sprijina pe dovezile aratate mai sus poate constitui dovada daca cei de la "Autoritatea Tutelara", isi incalca atributiunile, si nu verifica daca respectiva (parata) locuieste la adresa indicata in instanta, adica sa mearga in locuinta in prezenta paratei, deasemeni daca nu ia relatii de la vecini cu privire daca parata locuieste acolo sau nu..?#-o