avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... \"\"\"DIVORT CU MINORI\".\"Poate fi un \"raport de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

"""DIVORT CU MINORI"."Poate fi un "raport de ancheta sociala"atacat ca fiind un fals ?

Din declaratia martorului (mama paratei) propus de parata in declaratie arata ca locuieste la mama paratei. Si raportul de ancheta sociala s-a efectuat la adresa indicata, dar cei de la autoritatea tutelara au aratat conditiile dezastroase de la domiciliul indicat, adica al mamei paratei. Ce face parata,?:"> vazand ca raportul de ancheta nu o avantajeaza, prin aparator aduce la termen imediat un contract de inchiriere a unui apartament, semnat numai de parti dar fara a fi autentificat sau inregistrat la AFP. Si instanta dispune o noua ancheta sociala la domiciliul indicat la termenul respectiv, de catre parata.
Intrebarea este;; Daca parata nu locuieste de fapt la acea locatie(in acel apartament), ci locuieste in concubinaj in alta parte(de fapt nu locuieste nici la mama ei), si poate sa aranjeaze cu raportorii Autoritatii tutelare, sa arate "formal"ca locuieste in acel apartament;; raportul lor poate constitui un "fals intelectual", si "uz de fals"?:hammer: Si, cei care au intocmit pot fi cercetati de "marturie mincinoasa" si "abuz in serviciul contra intereselor persoanelor"?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 12:10, 12 Iunie 2011
contractul de inchiriere nu este obligatoriu sa fie inscris la fisc
ancheta trebuia facuta si la domiciliul ei.nu are importanta ca locuieste in concubinaj
puteti face plangere impotriva celor care au efectuat ancheta sociala
poate fi facuta plangere, dar cu sanse mici de a se obtine ceva: cei care trebuie sa efectueze ancheta sociala verifica adresa indicata de parte , astfel ca nu li se poate imputa ceva.
in alta ordine de idei, ancheta sociala se efectueaza la adresa la care parintele (care solicita incredintarea) locuieste efectiv, iar nu la adresa din buletin.
lasati 'falsul" la o parte si concentrati-va pe efectuarea anchetei la toate locatiile parintelui care solicita incredintarea minorului, daca si celalalt parinte a cerut copilul, atunci poate sa lamureasca instanta ca ceva nu e in regula cu locatia unde a fost efectuata ancheta sociala si aceasta va cere informatii suplimentare de la Autoritatea Tutelara, prin reprezentantii ei, nu doar a pers. desemnate sa efectueze ancheta.
carmenmur a scris:

contractul de inchiriere nu este obligatoriu sa fie inscris la fisc
ancheta trebuia facuta si la domiciliul ei.nu are importanta ca locuieste in concubinaj
puteti face plangere impotriva celor care au efectuat ancheta sociala
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Este ceva in neregula, si dece,?? pentru ca in cererea reconventionala arata ca locuieste la parintii ei. Se face raport de ancheta sociala la parintii ei, si in raport se arata ca sunt conditii saracacioase si neigienice, si copilul si mama nu locuiesc la locatia respectiva. Aparatorul paratei luand act de continutul raportului la termenul de judecata, imi solicita sa se judece la strigarea adoua, si, vine mai tarziu cu un inscris ca parata a inchiriat un apartament (precum a facut si D'l av.D din Bucuresti privind cazul pe care-l cunoasteti de la Tv.), aratand ca solicita termen pentru ase efectua o noua ancheta sociala la adresa mentionata in contract. Eu intreb, considerati ca este ceva in neregula??.. Raspusul meu este "DA", si dece?
Pentru ca raportul unei "Sectii de Detectivi Particulari", sprijinit cu imagini si vidio si audio, releva cu totul alceva si anume; "locuieste in concubinaj la o alta adresa, din ianuarie 2011, nu locuieste la adresa de la parinti si nici la adresa aratata in contract"". Proba respectiva ce se sprijina pe dovezile aratate mai sus poate constitui dovada daca cei de la "Autoritatea Tutelara", isi incalca atributiunile, si nu verifica daca respectiva (parata) locuieste la adresa indicata in instanta, adica sa mearga in locuinta in prezenta paratei, deasemeni daca nu ia relatii de la vecini cu privire daca parata locuieste acolo sau nu..?#-o
dinu cezar a scris:

poate fi facuta plangere, dar cu sanse mici de a se obtine ceva: cei care trebuie sa efectueze ancheta sociala verifica adresa indicata de parte , astfel ca nu li se poate imputa ceva.
in alta ordine de idei, ancheta sociala se efectueaza la adresa la care parintele (care solicita incredintarea) locuieste efectiv, iar nu la adresa din buletin.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Cu respect ca sunt dovezi din care rezulta ca nu a locuit nici la primul domiciliul declarat atat de parata cat si de mama acesteia, deasemeni exista dovezi ca nu locuieste nici la aldoilea domiciliul pe care la declarat in instanta. Deci; locuieste la o alta adresa pe care numai DETECTIVII angajati o stiu si o este aratata in raportul., raport ce se sprijina pe declaratii ale martorilor vecini unde locuieste si cu cine locuieste si de cand locuieste, Deasemeni sunt si probe vidio si audio....:(

Alte discuții în legătură

cum va pronuntati..??? Manole Dumitru Manole Dumitru Intr-o speta pe \"Ordonanta Presedintiala\", incredintare minor, instanta dispune sa se faca \"Ancheta sociala\" la domiciliile declarata de parinti. ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului abcdefg abcdefg suntem o pereche necasatorita si avem impreuna un copil de 4 ani.in cazul despartirii noastre care sunt drepturile fiecaruia asupra copilului si cui ii va fi ... (vezi toată discuția)
Ce se intamla intr-o anume situatie?? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca un proprietar de apartament, incheie un contract de inchiriere formal cu un oarecare chirias si, nu declara la \"registrul fiscal\", ca are venituri ... (vezi toată discuția)