justicemn a scris:
Buna seara.
Daca afla o sa fiti impozitat de la data incheierii contractului pana la data constatarii, sume la care se vor adauga majorarile si, in plus, exista si riscul unei amenzi.
Mai mult, daca doriti sa folositi acest contract (formal) la banca, EP sau mai stiu eu unde, vi se va cere ca acest contract sa fie inregistra la AFP.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.
Am o cauza "custodie minor"; Parata prin cererea reconventionala indica ca vrea sa domicilieze cu minorul la parintii ei (bunicii materni), Unde instanta solicita "ancheta sociala''. Aparatorul paratei dupa 3 termene de amanare fara temei, constata conditii dezastraose de locuit la domiciliul bunicilor materni, Acesta a vazut din raportul de ancheta sociala.Ce s-au gandit aparatorul paratei sa faca un contract de inchiriere neanregistrat nicaieri, cu o persoana din orasul X, si instanta dispune o ancheta sociala la noua adresa. Unde de fapt parata nici nu locuieste, ci doar pentru a prezenta locuinta raportorilor Autoritatii Tutelare.. Ce credeti despre un astfel de scenariu??,, B-)