avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... p.f.a. angajat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

p.f.a. angajat

Buna ziua! Va rog, am si eu o intrebare: o persoana care are P.F.A., daca se angajeaza la o societate, in afara impozitelor platite la salariul primit (de la societate), mai plateste impozit pt. pensie si la P.F.A.?
Cel mai recent răspuns: neutra , utilizator 21:08, 17 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Adica, si ca salariat, si ca P.F.A?
Daca aveti calitate de salariat nu mai platiti contributia pentru pensii.
Va multumesc!
Deci, primul raspuns primit, este eronat! (nu este de la dv.)
Vezi art.III, alin.6, 7, 8 din Ordonanta de Urgenta 82/08.09.2010.

Alte discuții în legătură

Contributii cas - p.f.a. si salariat danielbulgaru danielbulgaru Va rog sa imi spuneti daca trebuie platite contributiile la CAS in cazul in care o persoana are un P.F.A. dar in acelasi timp este si angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale richy richy Buna ziua, Am cautat pe forum dar nu am gasit un raspuns clar. Vreau sa imi infiintez un PFA pe sistem real. Mentionez ca sunt angajat cu norma de 4 ore ... (vezi toată discuția)
Pfa - contributii la sanatate Keffr3n Keffr3n Buna ziua, eu sunt angajat cu carte de munca, angajatorul vireaza contributia la pensii, si, ca hobby, mai desfasor, ocazional, o activitate pe PFA. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)