avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am luat amenda pentru tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am luat amenda pentru tulburarea linistii publice

Serile trecute veneam din oras ... Iar in carter erau niste prieteni care au facut scandal ... iar cand am ajuns sh eu a sosit sh politia .. sh am dat datele sh au zis ca o sa imi vina amenda acasa pt deranjare ordini publice ... ce as putea sa fac ?? este vreo cale sa scap de amenda ? A sh nu am semnat procesu verbal am facut bine s-au nu ??:P
Vedeti Legea nr.61 din 27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice , republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Politia demareaza cercetarile in urma unei sesizari primite din partea unor locatari. Pe baza acestei sesizari, politia va incepe sa audieze martorii care sustin ca au vazut sau au auzit ceva in legatura cu faptele de care sunteti acuzata.
De asemenea, politia trebuie sa va aduca la cunostinta motivele pentru care ati fost citata sa va prezentati la ei.

oricum va vine acasa pe adresa.... trebuia sa faceti remarci pe el ca..... nu e adevarat ce a zis politistul , nu e real si adevarat!! apoi sa semnati...
Deci cand imi va veni procesu verbal .. sa scriu la observati ... ca nu e adevarat ...ce sa scris in procesu verbal... sh sa depun contestatia ! Multumes Mult ....Numai bine !
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
Sorin pitariu, utilizator
Contestatia trebuie depusa in termen de 15 zile de la primire sau semnare a procesului verbal de contraventie, Totodata, asigurati-va ca aveti si un martor care sa sustina cele prezentate de dvs, adica sa declare sub juramant ca nu dvs. ati facut scandal ci ca doar ati fost la momentul nepotrivit in locul cu pricina :).......asa veti avea castig de cauza.:dance4:
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
Doinita Stingaciu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de contraventie cu privire la art. 3, alin. 2 din legea nr. 61/1991 ClaudiuAlin ClaudiuAlin Buna seara. Fiind nou pe acest forum, sper ca postul meu sa fie la locul potrivit si sa nu deranjeze pe nimeni. Prin acest post v-as ruga si as fi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politzia yorazvi yorazvi Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Acu o saptamana am fost luat de politie ca si cum as fii venit cu 20 de oameni sa bat pe cineva.Nu stiu nic de chestia ... (vezi toată discuția)
Scandal dodorel62 dodorel62 Buna ziua . La noi la serviciu , un inginer a mers la director pentru niste lamuriri ,directorul la sicanat , iar inginerul a dat in el . Aceasta scena sa ... (vezi toată discuția)