avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scandal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scandal

Buna ziua . La noi la serviciu , un inginer a mers la director pentru niste lamuriri ,directorul la sicanat , iar inginerul a dat in el . Aceasta scena sa produs in cabinetul directorului care este in secretariat , iar de fata erau inginerul sef , secretara si un alt inginer. Dupa acest incident directorul a chemat politia , acestia venind la fata locului , au luat declaratie doar inginerului sef care a si semnat procesul verbal , fara ca inginerul implicat in scandal sa fie chemat si sa-i ia si lui o declaratie , desi acesta era in biroul lui . Dupa cateva zile politia ia trimis inginerului acasa procesul verbal cu declaratia unui singur martor si cu amenda respectiva , mentionand ca a fost amendat pentru scandal si deranjarea ordinii publice in locuri publice .
S a specificat ca are dreptul la contestatie in termen de 15 zile de la primirea actului , fara a se specifica unde trebuie facuta contestatia .
Intrebarile mele sunt :
1. Daca secretariatul unei intreprinderi se considera loc public .
2. Daca politistul avea obligatia sa-l cheme si pe inginerul respectiv ca sa-i ia o declaratie si sa-l puna sa semneze de luare la cunostiinta?
3. Daca inginerul in cauza nu a fost audiat si politistului nu i sa prezentat nici un act de identitate , acesta avea dreptul sa-i foloseasca datele ( CNP ,adresa pentru ai emite acel act cu amenda .
4. De la cati martori era nevoie sa ia declaratii ca sa poata sa-i emita un proces verbal si sa-l amendeze ?
5 . Daca face contestatie va avea oare castig de cauza inginerul , tinand cont ca el nu a dat nici o declaratie ?
6 . Ce sanctiuni poate pati inginerul pentru faptul ca a dat in director in timpul serviciului ?
Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Contestatie dodorel62 dodorel62 Buna ziua . La noi la serviciu , un inginer a mers la director pentru niste lamuriri ,directorul la sicanat , iar inginerul a dat in el . Aceasta scena sa ... (vezi toată discuția)
Amendat pe nedrept. ce trebuie sa fac? ContSters213619 ContSters213619 In urma unui scandal public, am sunat la 112, reclamand faptul ca, vecinul meu in stare de ebrietate avansata imi aduce injurii si amenintari. Se prezinta un ... (vezi toată discuția)
Scandal cu urmari grave?! Lavinia-Ingrid Lavinia-Ingrid Aflandu-ma in vizita la un cunoscut cu mai multi prieteni s-a iscat un conflict intre acestia si un politist care nu se afla in exercitarea indatoririlor de ... (vezi toată discuția)