avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

Buna seara ! Am si eu o intrebare legata de taxa de inmatriculare de care am auzit ca se va retrage ,si nu stiu cind se va intimpla ,sau daca se va intimpla

Alte discuții în legătură

Chemare la postul de politie gabisim gabisim Buna seara. Am o intrebare referitoare la un scandal care eu nu am participat si am fost chemat telefonic la postul de politie si cind m-am dus la postul de ... (vezi toată discuția)
Talon auto fara abtibild dupa pierdere si obtinere duplicat de la politie user_db user_db Buna seara! Mi-am pierdut certificatul de inmatriculare al masinii si am obtinut un duplicat (de la politie). Pe spate au scris (tiparit, NU de mana) care ... (vezi toată discuția)
Import intracomunitar (taxa auto) Juliandreea Juliandreea Buna ziua, as avea o intrebare legat de taxa de inmatriculare. Am importat o masina din Germania si vreau sa o inmatriculez, masina a avut prima inmatriculare ... (vezi toată discuția)