avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare la postul de politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare la postul de politie

Buna seara.
Am o intrebare referitoare la un scandal care eu nu am participat si am fost chemat telefonic la postul de politie si cind m-am dus la postul de politie nu era nici o persoana ( La postul de politie nu era nimeni).
Este legal sa ma cheme la postul de politie fara o citatie scrisa s-au alceva care sa ateste,fara voia mea sa fiu cheamat sa dau declaratie la ceia ce eu nu am participat.
Mentionez:
Ca in acea seara cind a inceput scandalul eu am plecat in bucatarie si nu am vazut si nu am auzit ceva de ceia ce sa intimplat.
Cu stima Gabisim
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2018
gabisim, utilizator
Citarea se poate face si prin nota telefonica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa dau declaratie Csongor89 Csongor89 Am avut o surpriza neplacuta cumparand un telefon de la un 'prieten',mie mi a zis sa o incerc sal folosesc o zii dupa care daca imi place sa-i dau banii,am ... (vezi toată discuția)
Mod de citare loredana96 loredana96 se poate chema invinuitul la politie, pentru a depune declaratie, prin telefon? (vezi toată discuția)
Chemare la politie. modalitati de citare . loredana9696 loredana9696 cum poate fi chemata o persoana la politie?prin telefon? NU ESTE VORBA DE O PROBLEMA PENALA.SE PARE CA ESTE VORBA DESPRE O JIGNIRE. (vezi toată discuția)