avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... salut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

salut

am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca este retinut si ca are dreptul la corespondenta.as vrea sa stiu daca putem afla mai multe detalii si eventuala pedeapsa la care este pasibil.mentionez ca este la prima abatere.
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2011
maryus_dbo, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 11:21, 13 Iunie 2011
poate mai multe detalii puteti afla de la consulatul romaniei in Elvetia1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat in elvetia maryus_dbo maryus_dbo am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)