avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bunuri dobandite inainte de casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bunuri dobandite inainte de casatorie

Buna seara

Sunt casatorit din 2009 si as vrea sa divortez. Am bunuri dobandite din anii anteriori casatoriei (apartament 2000 ,masina 2008) Ce risc in privinta bunurilor in cazul unui divort? Mentionez ca nu avem copii impreuna iar in perioada casatoriei au mai fost cumparate doar electrocasnice si care ar fi varianta cea mai simpla si rapida privind divortul? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: radu13 , utilizator 16:13, 18 Iunie 2011
bunurile achizitionate inainte de casatorie sunt proprii si nu se impart. veti imparti doar ce-ati cumparat impreuna.
cel mai simplu si rapid e la notar sau starea civila ( la primarie e si mai ieftin)
desi cu intarziere va multumesc pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea regimului matrimonial Angelica84 Angelica84 Bună seara am o intrebare urmează să recunosc casatoria in România și stau in dubi cum ar fi mai bine sa declar cu bunuri comune sau separate menționez ... (vezi toată discuția)
Partajul la 2 luni de casnicie aura_larisa aura_larisa Am nevoie de cateva raspunsuri profesioniste... Am un prieten care nu are nici macar 2 luni de casnicie si a constatat impreuna cu sotia ca nu se potrivesc si ... (vezi toată discuția)
Concubinaj paddy paddy Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)