avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mesaj inscriptionat pe tricou
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mesaj inscriptionat pe tricou

Bună seara!
Am și eu o întrebare puțin mai ciudată , sper că am selectat categoria corectă. Am de gând să-mi fac un tricou cu mesajul ''Ne pi..m pe ungaria'' și aș dori să știu dacă pot fi amendat pentru acest mesaj (fie pentru varianta cenzurată fie pentru cea necezurată).
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 01:46, 15 Iunie 2011
Sunt de acord cu mesajul tau:D, insa mi-e sa nu fie vorba de o instigare...
Daca porti tricoul sub camasa si nu te vede nimeni...e ok! Daca insa e la vedere esti ,,premiat" cu o amenda sau cu inchisoare de la 6 luni la trei ani.
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Deci nu prea se merită :)

Pentru a nu mai deschide alt topic , pentru ''Mareșalul Ion Antonescu erou național'' nu am de ce să-mi fac probleme , nu?
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
FZR23, utilizator
Revenind la problema cu tricoul...s-ar putea sa nu ai probleme daca mesajul este scris cu caractere chinezesti=D>
:rofl:Da, incearca mesajul cu caractere chinezesti, in limba mandarina sau in orice alta limba mai putin cunoscuta. In locul tau, l-as alege pe cel cu maresalul:))).
Lasand gluma la o parte, astfel de mesaje sunt gresite in atat de multe sensuri, haideti totusi sa incercam sa nu mai facem discriminari, e loc pt toata lumea.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ion victor antonescu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Ion Victor Antonescu a fost condamnat la moarte pentru ca, intre altele, a ordonat masacrul de la Odessa si deportarea evreilor si romilor la Bug, ... (vezi toată discuția)
Aș dori să știu ce sancțiuni risc și în baza căror legi în cazul purtării unui tricou cu mesaj explicit "mu*e psd" moncler moncler buna ziua! As dori sa stiu ce sanctiuni risc si in baza caror legi in cazul purtarii unui tricou cu mesaj explicit \"mu*e psd\" (cenzurat aici pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)
Furt calificat dintr-un magazin din mall va rog ajutati-ma devil.tazzz devil.tazzz Buna seara Am intrat intr o mare problema si va solicit ajutorul daca mi l puteti si sunteti dispusi sa mi l oferiti Acum o luna am fost sa-mi cumpar de ... (vezi toată discuția)