avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Finalizare contract cumparare cu un alt cumparator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Finalizare contract cumparare cu un alt cumparator

Am dat o suma de bani unei rude pentru a plati avansul pentru un apartament. Aceasta a incheiat precontractul in numele ei. Acum doresc sa platesc restul de bani si sa inchei contractul de cumparare pe numele meu. Cum trebuie procedat pentru ca vanzarea sa fie facuta pe numele meu si banii dati la precontract sa fie considerati ca parte in suma totala? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Tifigiu Laura , Consilier juridic 12:31, 13 Iunie 2011
Faceti un act aditional la antecontract in care mentionati schimbarea cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract imobiliar andreearuxi andreearuxi Buna seara ... As dori daca se poate un sfat. Intentionez achizitionarea unui imobil (garsoniera). Aceasta este in valoare de 26.000 euro, dar pt ca se achita ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare-cumparare sau act de vanzare-cumparare??? Silvia  Aldea Silvia Aldea Eu vreau sa-mi vand apartamentul in care locuiesc si sa cumpar altul putin mai mare. Problema este ca cel pe care doresc sa-l cumpar are nevoie de putin timp ... (vezi toată discuția)
Nerespectare precontract -vz. imobil mihaela.tasulea mihaela.tasulea Am incheiat precontract pentru vanzare-cumparare imobil. Eu sunt cumparatorul. Este vorba de un apartament intr-un imobil nou. In precontract am prevazut un ... (vezi toată discuția)