avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ce trebuie sa fac
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ce trebuie sa fac

.Buna ziua...sunt administrator la o firma de transporturi.In urma cu cateva luni am primit o notificare prin care mi se comunica ca firma mea va fi inchisa...ptr motivul...ca nu am depus bilantul pe 2008...tin sa precizez..ca am platit regular toate taxele...contabil ...etc. si ultimul certificat fiscal l-am obtinut in 2010....iunie.
..Eu nu sunt in tara...sau facut toate procedurile,am fost„data” in judecata si firma mea a fost inchisa.As avea nevoie de ajutor sa stiu ce pot sa fac sa dovedesc ca...nu e..adevarat...si daca mai pot face ceva sa recuperez...sau sa trag la raspundere contabilul ptr ce sa intamplat....Va multumesc anticipat ptr sfaturi...!
Cel mai recent răspuns: codruta_g , utilizator 08:57, 15 Iunie 2011
Stati asa, ati primit citatia de la tribunal. S-a judecat fondul? Daca da, care este data comunicarii hotararii judecatoresti?
Buna ziua !...da am primit citatie...in ianuarie...hotărârea e din martie...care ..spune ca firma a fost inchisa...dar...am bilantul pe 2008 in regula....repet ultimul certificat fiscal e din 2010....
..multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
codruta_g, utilizator
Din pacate, nu mai aveti ce face. Macar daca erati in termen pt recurs, dar a trecut prea mult timp.
Puteti sa il dati in judecata pe contabil, dar trebuie sa va spun ca obligatia legala de a depune o copie a bilantului anual si la ORC este a dvs., a administratorului.
Va multumesc ptr raspuns...dar in istanta „eu ” am castigat...avocatul a demonstrat ca bilantul a fost depus si am toate datoriile platite...cu toate aste...firma a fost inchisa....si sicera sa fiu ...nu am inteles de ce....o sa incerc sa lamuresc asta cand o sa reusesc sa vin in tara...ptr ca sigur e ceva ce nu e corect......
Atunci nici eu nu inteleg. Uitati-va pe www.noulportal.just.ro, dupa instanta si numele societatii, veti gasi datele procesului, vedeti ce s-a intamplat.
Daca s-a demonstrat ca s-a depus bilantul, chiar in timpul procesului, pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti, instanta ar fi respins cererea ORC si nu va dizolva firma.
Sa fi depus tardiv avocatul cererea?
Daca verificati pe portal poate scrieti si aici sa vedem ce s-a intamplat.

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma pentru nedepunerea bilantului 3 ani la registrul comertului. help! ContSters139294 ContSters139294 Buna ziua, In dec. 2005 am infiintat un srl cu asociat unic pe care am \"abandonat-o\" in voia sortii luna urmatoare. Firma nu a vandut nimic si nu are ... (vezi toată discuția)