avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie

buna ziua,voi cumpara un teren de 500mp cu o latime de 15 m si o lungime de aproximativ 33m,intrebarea mea este daca voi putea primi autorizatia pentru constructia unei case cu parter si mansarda care va avea dimensiunea de 7/8?si as mai avea o intrebare in ceea ce priveste tragerea curentului electric,in zona se afla 2 relee voi putea trage curent (nu aerian ci prin pamant)?va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:25, 13 Iunie 2011
Cu tot respectul, dar raspunsul la aceste intrebari vi-l poate oferi doar biroul de urbanism din cadrul primariei respective; acolo trebuie sa verificati regimul de inaltime, POT-ul (procentul de ocupare a terenului, etc) - solicitati un certificat de urbanism pentru informare, in acest sens.
Cat despre extinderea retelei de energie electrica... tot primaria sau ENEL-ul va pot raspunde (nu cred ca puteti executa dvs. lucrarea; fiind vorba de domeniu public, lucrarea va fi executata fie de ENEL, fie de o societate autorizata in acest sens).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere retea electrica Iliegiony1981 Iliegiony1981 Buna ziua Am o speta la care nu ii mai gasesc finalizarea. Conform Ordinului nr. 75 din 23.10.2013 emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in ... (vezi toată discuția)
Problema obtinere autorizatie constructie garaj. alexandruuu99 alexandruuu99 Buna seara! De 5luni, ma tot chinui sa obtin autorizatie pentru constructia unui garaj. Am obtinut certificat de urbanism, acordul primariei, al consiliului ... (vezi toată discuția)
Drum satesc de 34m cat o autostrada adiSEME adiSEME Buna seara, va rog un sfat legat de o problema cu drum satesc. Detin teren 11.000 mp in intravilan, comuna jud Timis avand pe 3 parti drum (recent ... (vezi toată discuția)