avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asigurare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asigurare

daca am contract comodat pe auto persoana fizica la societate ce cheltuieli ptr auto pot sa am .? ( piese schimb,cauciucuri dar mai ales ASIGURAREA AUTO RCA???)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:53, 14 Iunie 2011
Puteti deduce integral cheltuielile privind piesele de schimb, reparatiile sau service-ul. Puteti deduce ca si cheltuiala si RCA-ul.
ok multumesc
Cu placere. :)
Sa aveti grija sa treceti in contractul de comodat detaliat toate cheltuielile pe care doriti sa le deduceti pe firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala nou infiintata niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am o intreprindere indiv infiintata acum si vreau sa fiu sigura ca nu gresesc. Va fi neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile haiducu haiducu buna seara .am un contract de comodat cu auto proprietate personala inchiriat la sc care sunt administrator .pot deduce cheltuielile cu piese de schimb,ulei ... (vezi toată discuția)