avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este si cum se calculeaza salariul tarifar la 8 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este si cum se calculeaza salariul tarifar la 8 ore de munca pe zi?

Buna ziua,

va rog sa-mi explicati si mie care este , ce alta denumire mai are, salariul tarifar si formula de calcul a acestuia la un program de 8h/zi

2.Ce salariu putea avea in 2008 o persoana ce figura in CIM ca fiind mecanic auto (an 2004)? Sau ce salariu poate avea acum acest mecanic?

...primeste sub semnatura FISA POSTULUI , anul 2006, din care rezulta ca acesta avea , printre altele, urmatoarele “atributii pe linie de productie”:
“- conducatorul auto efectueaza cursele pentru care a fost programat de catre seful sau direct
- la plecarea in cursa primeste foaia de parcurs si bon de poarta de la conducatorul locului de munca
- prezinta foaia de parcurs de la cursa efectuata conducatorului formatiei de lucru. Aceasta trebuie sa fie completata cu toate datele de parcurs
- in timpul stationarii, atunci cand autovehiculul este in reparatii lucreaza efectiv impreuna cu mecanicul la reparatia executata in cadrul sectiei
- in timpul stationarii in parcul auto executa operatii de verificare, mici interventii si curatenie
- sa parcheze masina corespunzator in locuri stabilite…”

Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 18:29, 14 Iunie 2011
Salariul minim pe economie este de 680 lei.
Este greu sa calculezi salariul la un muncitor laun momenta dat .
Numai prin fisa postului nu poti sa -i faci un salar , depinde si de calitatile lui profesionale . Si sunt cazuri cand aceasi muncitori efectueaza aceasi munca au salarii diferite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vigneta, in sarcina angajatului sau a angajatorului SzAlex SzAlex Bună ziua! Lucrez la o instituţie de stat în domeniul administrativ. Anul trecut am primit o masină cu care aveam misiunea de a rezolva problemele firmei, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt. sofer si tehn. frigotehnist MICOLIS MICOLIS Am urgenta nevoie de fisa postului pt. frigotehnist, tehnician frigotehnist, sofer. Mii de multumiri ! (popmicolis@gmail.com) (vezi toată discuția)
Pontaje oxigen011 oxigen011 Lucrez la o companie de stat ce detine autotovehicole, emit foi de parcus, fac pontaje si merg chiar si in cursa.De mai multe ori datorita lipsei de personal ... (vezi toată discuția)